Inneholder 0 varer
Totalt 0,-

Biolan isolert kompostbeholder 220 liter

Isolert varmkompostbeholder av meget høy kvalitet

Ideel til kompostering av toalettavfall, kjøkkenavfall og hageavfall

Dersom hytta ligger avsidesliggende til og kanskje til og med høyt til fjells er det ikke alltid like lett å bli kvitt ulike typer organisk avfall (matavfall, kompost fra biodo, hageavfall etc..).

En god kompostbeholder kan for mange være løsningen på dette problemet og Hyttebua tilbyr derfor løsninger som både egner seg høyt til fjells og til helårsbruk. Med fordel kan ulike typer avfall komposteres sammen.

Leveres i fargene grønn eller mørk grå.

Produkt nr.:BL5050
Kr. 8790,- Kr. 7990,-
BESTILL PRODUKT
mer INFO OM PRODUKTET

Kompostbeholdere på 220 liter er beregnet for helårsbruk og fungerer like godt på høyfjellet som på lavlandet, året rundt. Det nordiske miljømerket har garanterer funksjon også under vinteren, noe som er en forutsetning for mange hytteeiere. Hurtigkomposteren er svært godt isolert og holder effektivt på varmen og fremskynder komposteringsprosessen. Leveres med termostat i fronten, slik at man kan følge med om komposteringen går riktig for seg og at temperaturen er der den skal være. Et regulerbart patentert ventilasjonssystem sørger for rikelig med luft til kompostmassen, noe som er nødvendig for et godt sluttresultat.

Det medfølger en kompoststav som benyttes til å røre rundt i komposten en gang i blant for et bedre resultat. I tillegg medfølger en pose 40 liter kompoststrø og informativt hefte om produktet og kompostering. 5 års garanti. Kompostbingen er perfekt for privat bruk, 1-6 personer. Fabrikken som produserer kompostbeholderen er drevet av vindkraft.

Kompostbeholderen er produsert i frostbestandig UV-beskyttet polyetylen og isolert med freonfri polyretan. 5 års garanti.

Bredde 73 cm. Dybde 80 cm. Høyde 115 cm. Vekt 30 Kg.