Inneholder 0 varer
Totalt 0,-
Levering og betingelser

Netthandelen er en bestillingsfunksjon for utlevering av varer hos din nærmeste forhandler.
Via netthandelen kan du sikre deg at varene er på lager ved henting hos en forhandler nær din hytte eller der du bor.

Utlevering av varer skjer kun gjennom godkjente faghandlere. Dersom det ikke finnes en faghandler i nærheten du kan benytte, kan du å få varene levert direkte til din hjemadresse. Bestillingen må da foretas direkte til oss. Velg "Hjemlevering."
Betaling av varen gjøres ved henting av varen hos faghandler. Skal varen sendes til din hjemmeadresse betales denne på forhånd.

Alle priser er oppgitt inkl. mva. og ekskl. frakt, med mindre annet uttrykkelig er nevnt. Vi tar derfor forbehold om prisendring som følge av endrede priser fra våre leverandører.

Vi forbeholder oss rett til leveringsnekt på samtlige varer med bakgrunn i prissvingninger og lagersituasjon. Alle leveringstider som blir oppgitt av oss må anses som veiledende.

Med leveringstid menes tidspunkt for ankomst av varer til din nærmeste forhandler. Medgått tid til plukking, pakking og eventuell produksjon kommer i tillegg før innlevering av forsendelsen til transportør. Når tid er oppgitt i antall dager, menes hverdager og befrakters tid kommer alltid i tillegg.

Vi forbeholder oss retten til å avvike oppgitt leveringstid uten nærmere varsel. Eventuelle prisendringer som skjer etter bestillingstidspunkt får ikke tilbakevirkende kraft. Vi tar forbehold om mulige skrive-/trykkfeil.